Izvrsni rezultati metkovskih osnovnoškolaca na 64. županijskom Natjecanju mladih tehničara

 

U Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića održano je 64. županijsko Natjecanje mladih tehničara RH.

Natjecanju je pristupilo 46 učenika iz 14 škola iz cijele županije. Učenici su se natjecali u 8 područja natjecanja, a to su: Maketarstvo i modelarstvo (5. razred), Graditeljstvo (6. razred), Strojarske konstrukcije (7. razred), Obrada materijala (7. razred), Elektrotehnika (8. razred), Robotika (5. – 8. razred), Fotografija (5. – 8. razred) i Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina (5. – 8. razred).

Back to black_baner
Back to black_baner

OŠ don Mihovila Pavlinovića predstavljalo je pet učenika Luka Grmoja, Ljubica Ćelić, Reina Bebić, Paula Dominiković i Mara Talajić, a troje učenika postali su županijski prvaci.

Maketarstvo i modelarstvo

  1. mjesto / Luka Grmoja, 5. razred, mentorica Jelica Lazarević

Strojarske konstrukcije

  1. mjesto / Reina Bebić, 7. razred, mentorica Jelica Lazarević

Fotografija

  1. mjesto / Mara Talajić, 7. razred, mentorica Jelica Lazarević

Osnovnu školu Stjepana Radića predstavljalo je četvero učenika koji su svoja znanja i vještine iskazali u kategorijama Obrada materijala, Graditeljstvo,  Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina i Fotografija.

Ante Obradović u kategoriji Obrada materijala postigao je 1. mjesto, Nika Kozina u kategoriji Fotografija postigla je 2. mjesto, Ivan Vrnoga u kategoriji Maketarstvo uporabnih tehničkih tvorevina dijeli 2. mjesto i Luka Bebić u kategoriji Graditeljstvo ostvario je 5 mjesto. Mentorica svim učenicima je prof. Marina Nikolić.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content