U Metkoviću održan prvi trening programa UEFA Playmakers

 

U organizaciji ŽNK Neretva u Metkoviću je danas održan prvi trening programa UEFA Playmakers – nogometa za djevojčice u dobi od pet do osam godina kroz treninge koji prate radnju Disneyjevih animiranih filmova te pomažu djevojčicama usvojiti temeljne nogometne vještine.

Riječ je o programu kojega Hrvatski nogometni savez dovodi u šest središta i 30 lokacija diljem Hrvatske, a nastao je u suradnji između Disneyja i Uefe. U Hrvatskoj će se program odvijati za vrijeme 2022. i 2023. godine te će ukupno biti organizirana četiri izdanja programa. Svako izdanje programa sastojat će se od deset treninga, a prvo prati radnju animiranog filma Snježno kraljevstvo 2.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Važno je naglasiti kako je program besplatan, a u Metkoviću ga vode treneri Mario Svaguša, Duško Mijoč, Matea Suton te asistentice seniorke ŽNK Neretva Petra Vladimir i Gabrijela Martinović.

Idući trening održat će se na novoobnovljenom pomoćnom igralištu s umjetnom travom ‘Iza Vage’ u petak, 18. ožujka u 17 sati. Sve informacije mogu se dobiti na brojeve 099/673-8355 i 095/1983-691.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content