Nove medalje za članove Biciklističkoga kluba Metković

 

Natjecatelji Biciklističkoga kluba Metković sudjelovali su na biciklističkoj utrci XCZLD-a XCP „Kad fazani lete – Ivin đir“.

Utrka je održana u organizaciji BBK Pakoštane, a ujedno je bila i memorijalnog karaktera u spomen na Ivicu Ivanovića.

Back to black_baner
Back to black_baner

Ana Petković je nastavila dominaciju u kategoriji U9 osvojivši novo zlatno odličje, dok je u istoj kategoriji kod dječaka Duje Krstičević došao do drvene medalje i 4 mjesta, a Mario Marević do odličnog 6. mjesta.

U kategoriji  U11 kod cura Cvita Talajić je bila zlatna, Tea Jelčić srebrena, a 4 mjesto je pripalo Eriki Maleziji. Kod dječaka Antonio Krstičević je nastavio sa zlatnim odličjima, Ivano Šetka je osvojio 5. mjesto, Zvonimir Mateo Zloić 9. mjesto, Stipe Boras 10. mjesto.

U13 kao i dosad apsolutna dominacija cura BK Metković. Lara Bokšić zlatna, Gabrijela Marević srebrena, Mara Talajić brončana, Lea Galić 6. mjesto, a Josipa Ivanković nakon pogrešnog skretanja morala se zadovoljit 7. mjestom. Kod dječaka Mate Krstičević zlatni, Jure Vištica 4. mjesto,  a  David Leontić uz krivo skretanje na kraju 10 mjesto.

U velikoj utrci kategorije žene 30+ Dajana Čotić je osvojila četvrto mjesto, a Violeta Vištica osmo. Kategorija 30-40 Mario Krstičević 15., a Frane Vuica 17.

„Ne smijemo zaboraviti ni naše prijatelje i suputnike iz BK Ljubuški i BK Čapljina. Dragana Matić došla je do prve pobjede u kategoriji U30 žene, a Petar Grgić srebreni u kategoriji U13 za BK Ljubuški, dok je za Čapljince Dominik Šimić osvojio brončanu medalju u kategoriji U17. Nažalost radi pucanja gume Stjepan Burić je morao odustati od utrke. Čestitke BBK Pakoštane na organizaciji kao i svim natjecateljima, a naravno da najveće čestitke idu našim malim i velikim genijalcima koji su nas po tko zna koji put učinili ponosnima i zato im hvala“, poručili su iz BK Metković.

Idući nastup članova Biciklističkog kluba Metković očekuje u Kninu na posljednjem 11. kolu XCZLD-a.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content