‘Leptirići’ među nagrađenim udrugama u sklopu projekta ‘Korak bliže zajednici’ kojega provodi Studenac

 

Završio je drugi krug projekta ‘Korak bliže zajednici’ u sklopu kojeg Trgovački maloprodajni lanac Studenac donacijom podržava deset neprofitnih organizacija koje radom doprinose svojim lokalnim zajednicama.

Među nagrađenima je i Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

„Naša udruga svakim novim projektom budi nadu da se pošteni trud i rad nagradi. Svi projekti se pišu sa istim žarom i voljom bez obzira na ishod. Projekt je usmjeren na didaktičku opremu za naše Leptiriće. Ovim putem zahvaljujemo trgovačkom maloprodajnom lancu  Studenac u ime svih članova udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići“, poručili su iz Leptirića.

Inače, Studenac je pokrenuo projekt „Korak bliže zajednici“ da bi kao kompanija pružili potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. U sklopu projekta, četiri puta godišnje dodjeljuju financijsku potporu u bonovima Studenca, organizacijama koje svojim radom pridonose unapređenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi zajednice, pri čemu se vode globalnim ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content