Premijera predstave ‘Drug lovac’ MAK-a u subotu u GKS-u Metković

 

‘Drug lovac’ naziv je predstave koju će Metkovsko amatersko kazalište premijerno izvesti u Gradskome kulturnom središtu Metković u subotu, 26. ožujka u 19:30.

Riječ je o adaptaciji predstave “Gospon lovac” francuskog komediografa Georgesa Feydeaua. U MAK-ovoj verziji on postaje ‘Drug lovac’, a radnja je premještena u Metković, u stan partijskog sekretara – druga Vladimira Šetke.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Lažni lov kao paravan za bračnu nevjeru, supruga koja se želi osvetiti, muževi rogonje, vječni student s ljubavnicom u Pločama i još mnogo toga očekuje vas u urnebesnoj komediji!

Pod redateljskom palicom Radovana Marčića, uloge tumače Željka Bulić, Jasna Vrdoljak, Elza Glučina, Damir Kozarić, Toni Krilić, Josip Talajić, Dino Čolaković i Rade Vrdoljak. Scenografkinja je Vesna Režić, a tekst je lokalizirala i prilagodila Ivana Čarapina.

Repriza premijere je u Gradskome kulturnom središtu Metković u nedjelju, 27. ožujka u 19 sati.

Predstava će se izvesti povodom obilježavanja 600. godina od prvoga pisanoga spomena grada Metkovića, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića, Dubrovačko-neretvanske županije i Ministarstva kulture i medija RH.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content