Subota u Kinu ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Sonic 2’ i ‘Morbius’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga vikenda su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Sonic 2 – Super jež’ i ‘Morbius’.

Omiljeni superbrzi plavi jež se vraća u novoj, još većoj avanturi! ‘Sonic 2 – Super jež’, sinkroniziran na hrvatski jezik na rasporedu je u subotu, 2. travnja u 17 sati.  

Nakon što se smjestio u Green Hills, Sonic je odlučan pokazati svima da ima sve kvalitete pravog junaka. Njegov test počinje u trenutku kada se vrati Dr. Robotnik, ovoga puta s novim partnerom – Knucklesom, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.

U subotu u 19:30 na rasporedu je film ‘Morbius‘. Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava s opasnim eksperimentom. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content