Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Potpaljivačica’, ‘Loši momci’ i ‘Sjećanja ubojice’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga vikenda su na rasporedu tri filmske projekcije – ‘Potpaljivačica’, ‘Loši momci’ i ‘Sjećanja ubojice’.

U petak, 13. svibnja s početkom u 20 sati na rasporedu je film ‘Potpaljivačica’ – triler snimljen prema romanu Stephena Kinga. Djevojka s izvanrednim pirokinetičkim moćima pokušava zaštititi sebe i svoju obitelj od zlokobnih sila koje je žele zarobiti i kontrolirati. Više od desetljeća roditelji Andy i Vicky su u bijegu te očajnički skrivaju svoju kćer Charlie od korumpirane savezne agencije koja želi iskoristiti Charlijeve posebne moći za izradu moćnog oružja za masovno uništenje.

Kino_baner
Kino_baner

Charlievu moć pokreću ljutnja i bol, a njen otac Andy joj pomaže naučiti kontrolirati istu. Međutim, po navršavanju 11 godina, Charlie se sve teže nosi s kontroliranjem moći vatre. Nakon jednog incidenta, obitelj i njihova tajna lokacija se razotkrivaju.  Tajanstveni operativac dobiva zadatak uloviti obitelj i Charlie. Charlie ima druge planove.

U subotu, 14. svibnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Loši momci’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Šašava ekipa životinja odmetnika ima svoju do sad najizazovniju misiju – postati dobri građani. Nakon godina pljačkanja i haranja najtraženiji kriminalci svijeta su ulovljeni; u zatvoru, u zamjenu za njihovu slobodu Mr. Wolf obećaje da će Loši momci postati dobri, no ovo obećanje on ne namjerava ispuniti. Pod mentorstvom arogantnog, ali jako slatkog zamorca Profesora Marmelata, Loši momci kreću u misiju uvjeriti svijet da su sada uzorni građani, a ne kriminalci. Usred te misije Mr. Wolf počinje sumnjati da ako bude dobar, možda će se ostvariti njegova najveća želja – biti prihvaćen. Kada novi zlikovac dođe u njihov grad hoće li Mr. Wolf moći uvjeriti ostatak ekipe da postanu The Good Guys?

 

U subotu, 14. svibnja u 20 sati na rasporedu je akcijski triler ‘Sjećanja ubojice’ s Liamom Neesonom i Monicom Bellucci u glavnim ulogama.

Alex Lewis je plaćeni ubojica kojeg prati savršena reputacija i preciznost. Kad se nađe u velikoj dilemi on će odbiti dovršiti posao koji krši njegov moralni kodeks, što se naravno neće svidjeti njegovim poslodavcima. Alex potom kreće u opasnu i smrtonosnu potragu za naručiteljima ubojstva prije nego ga oni sami, ali i FBI agent Vincent Serra pronađu. Istovremeno, u bijegu od kriminalaca i agenata, Alex se bori s gubitkom pamćenja što uvelike utječe na njegove odluke i onemogućava mu da posao dovrši do kraja. Kako mu sjećanja blijede, a neprijatelji mu se približavaju, Alex će morati preispitati svaki svoj korak i odlučiti kome može vjerovati.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content