OGŠ Metković započinje s prijavama za upise u 1. razred u iduću školsku godinu

 

Osnovna glazbena škola započinje s organizacijom upisa u 1. razred osnovne glazbene škole na sljedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, tuba, rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara i violina.

Prvi korak za sve koji se žele upisati je ispunjena prijava za audiciju koja se nalazi na linku ispod teksta. U njoj su navedeni svi potrebni podatci, kao i ostale upute o terminima i sljedećim koracima do realizacije upisa.

dina_baner
Zemlja loših

Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. U slučaju da se ne popune sva slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi održati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila osam godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Iznimno na puhačka glazbala ,a mogu se upisati i učenici starijih razreda o čemu će odlučiti upisno povjerenstvo.

Audicija se održava zbog ograničenog broja upisa, a glazbene sposobnosti kandidata provjerava stručno povjerenstvo škole.

Prijave na audiciju za upis u 1. razred Osnovne glazbene škole Metković vrše se klikom na poveznicu

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content