Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Top Gun’ i ‘Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Top Gun: Maverick’ te ‘Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda’.

Više od 30 godina nakon mega uspjeha filma Top Gun, Tom Cruise ponavlja ulogu Petea “Mavericka” Mitchella. Akcijska avantura ‘Top Gun: Maverick’ u Kinu ‘Pobjeda’ Metković na rasporedu je u petak, 27. svibnja u 20 sati.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 28. svibnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Iva je siroče koje živi na ulicama srednjovjekovnog grada. Ona ima svoje tri pripitomljene lasice i preživljava tako što uzima hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana, zli namjesnik Tristain baca kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svjedoči. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja Rolanda, prijestolonasljednika koji je kletvom pretvoren u neobičnu životinju. U pokušaju spašavanja princa Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content