Karate klub Metković osvojio 15 medalja u Splitu

 

Karate klub Metković sudjelovao je u II. kolu Dalmatinske lige koje je održano u Splitu. 

Nastupili su s 26 natjecatelja u borbama koji su, pod vodstvom trenera Denisa Žderića i Zlatka Pavlovića, osvojili ukupno 15 medalja, od čega pet zlata, sedam srebra i tri bronce. Natjecanje je bilo bez repasaža, medalja se osvajala samo ulaskom u polufinale i finale.
 
Zlatne. medalje osvojili su u kategorijama cicibani, ml.učenici i učenici Nedjeljko Prusac, Gabrijel Turudić i Filip Glaviškić, a u kadeti/kinje Anja Pokrajac i Duje Mihaljević. Srebrene medalje osvojili su Filip Prusac, Mirko Matić, Roko Barišić u kategorijama ml.učenici i učenici, a u ml.kadetima i kadetima Marta Ćerlek, Josip Ćerlek, Ema Galov i Ante Leontić. Brončane medalje osvojili su u kategorijama učenik, učenica i ml.kadetkinja, Jozo Maslać, Sara Marević i Mia Romić.
 
Nastupili su još Ana Maslać, Luca Maslać, Bruna Gujinović, Ela Bezer, Mila Vekić, Duje Žderić, Ivano Padovan,  Ivan Krstičević, Cvita Jerković, Marko Marković i Eva Mihaljević, a nažalost nedostajalo je malo sportske sreće za rezultat.
 
Sljedeći nastup Karate kluba Metković u mjesecu lipnju su Sarajevo Perfekt Glory kup i karate kamp u Herceg Novom od 20. do 26. lipnja. 
 
 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content