Filip Romić: „Dočekali smo trenutak za koji se pripremamo dvije godine“

 

Uoči uzvratne kvalifikacijske utakmice za ulazak u Premijer ligu, koju će rukometaši Metković – Mehanike odigrati s ekipom Karlovca u subotu u Gradskoj sportskoj dvorani, jučer je u prostorijama Kluba održana konferencija za medije.

Na konferenciji su govorili predsjednik Kluba Nikola Veraja, trener Filip Romić, trener vratara Joško Jukić te igrači Batinović, Cvitanović i Arapović. Svi redom podsjetili su kako je ovo zaista veliki trenutak za rukomet u Metkoviću te pozvali navijače i ljubitelje rukometa da ih dođu podržati.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Podsjetimo, prva kvalifikacijska utakmica odigrana je u Karlovcu, a završila je velikom pobjedom Metković – Mehanike te rezultatom 33:35. Trener Filip Romić je istaknuo kako je ekipa spremna za uzvratni susret u Metkoviću.

„Dočekali smo trenutak za koji se pripremamo već dvije godine i doista vjerujem da će  igrači, uprava kluba te svi oni ljudi koji su u ovome dvije godine, u subotu dočekati to da se vratimo u Premijer ligu nakon punih 13 godina. Zaista smatram da nam je na rukometnoj karti Hrvatske, tamo i mjesto, što smo kroz povijest i dokazali. Kada je u pitanju naš protivnik, prvu utakmicu u Karlovcu smo doista odlično odradili, i možemo biti zadovoljni. Nosimo dva pogotka prednosti, koja nas ne smiju dignuti uvis. Moramo biti svjesni da je to samo odigrano prvo poluvrijeme. Slijedi nam izuzetno teška utakmica u subotu, 60 minuta teške borbe i ni najmanje ne sumnjam da će svi igrači dati sve od sebe da razveselimo cjelokupnu rukometnu i metkovsku javnost“, kazao je Romić.

Utakmica s Karlovcem na rasporedu je u subotu, 4. lipnja u 20 sati.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content