Profesor Petar Nikolić imenovan ambasadorom eTwinninga za razdoblje 2022. – 2027. godine

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije predstavila je novu mrežu ambasadora eTwinninga, vrijednih suradnika Agencije na terenu koji će pružati podršku potencijalnim i postojećim korisnicima eTwinninga.

Jedan od njih je i nastavnik Srednje škole Metković Petar Nikolić, prof. geografije i engleskog jezika u zvanju savjetnika.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Ambasadori eTwinninga su odgojno-obrazovni radnici s dugogodišnjim iskustvom rada u sustavu odgoja i obrazovanja i provedbi aktivnosti eTwinning te učenici i studenti koji su tijekom odgojno-obrazovnog procesa aktivno koristili mogućnosti eTwinninga. Svojim djelovanjem pridonose povećanju kvalitete i broja projekata eTwinninga u Republici Hrvatskoj, povećanju broja korisnika platforme eTwinning te prepoznatljivosti eTwinninga u medijima i na društvenim mrežama. Ambasadori eTwinninga provode informativna i promotivna događanja te stručna usavršavanja postojećih i potencijalnih korisnika eTwinninga, u skladu s prioritetima eTwinninga za razdoblje 2022. – 2027. godine.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content