Potpisani ugovori o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru i ugovori o poticanju komunalne infrastrukture

 

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je u Metkoviću ugovore o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru te ugovore o poticanju komunalne infrastrukture i vodoprivrede s općinama i gradovima s područja doline Neretve.

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao je sa županom Nikolom Dobroslavićem Ugovor o dodjeli sredstava za poticanje komunalne infrastrukture. Osim gradonačelnika Milana, ugovore o dodjeli županijskih sredstava za istu namjenu potpisali su pročelnica Općine Kula Norinska Meri Doko, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga te načelnik Općine Pojezerje Boro Dominiković.

prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Župan Nikola Dobroslavić danas je u Metkoviću potpisao i ugovore o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru. Sukladno provedenom Javnom pozivu o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru, Županija će sufinancirati projekt uređenja plaža Ribnjak i Potirna u Pločama u iznosu od 70 tisuća kuna, dok je Općini Slivno, za projekt uređenja obalne šetnice u Kleku odobren iznos od 200 tisuća kuna. Ugovore o dodjeli sredstava potpisali su zamjenik gradonačelnika Ploča Ivan Marević i načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić.

Današnjem potpisivanju ugovora nazočili su i zamjenik župana Joško Cebalo, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić te pročelnik Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Miho Baće.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content