Gradu Metkoviću odobrena sredstva za projekt obnove parketa te ugradnju obloge u Gradskoj sportskoj dvorani

 

Gradu Metkoviću odobreno je 310.400,00 kn od strane Ministarstva turizma i sporta za projekt obnove postojećeg parketa i ugradnju obloge u Gradskoj sportskoj dvorani.

Sredstva su odobrena temeljem Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini.  Ukupan iznos investicije je 485.143,75 kn, a Grad Metković će iz svog Proračuna sufinancirati iznos od 174.743,75 kn.

Radovi obuhvaćaju temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnju antibakterijske zaštitne gumene obloge na zidove kojom će se spriječiti mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

“I ovaj projekt nastavak je ulaganja u sportsku infrastrukturu na području Grada Metkovića, čime se žele osigurati što kvalitetniji uvjeti za treniranje sportaša te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom”, istaknuo je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content