Za vikend Međunarodni Streetball turnir Metković 2022.

 

Što radite 15. i 16. srpnja 2022.? Zašto ne biste svratili na košarkaško igralište Gimnazije Metković i nakon dugo vremena uživali u majstorijama regionalnih basketaša u povratničkom izdanju turnira Streetball Metković 2022 (njegovog ukupno 22 izdanja).

Već pomalo zaboravljeni metkovski Streetball turnir nakon pet godina zatišja je pokrenula skupina mladih entuzijasta Marko Tot, Stipe Marević, Ivan Medić i Dražen Knežić te Luka Obrvan pobočeni legendom metkovskog turnira Nikicom Medakom. Udružili su organizacijske i kreativne vještine te uspjeli oživjeti scenu ulične košarke (basketa) u Metkoviću.

dina_baner
Zemlja loših

Ovogodišnji turnir podijeljen je na dva dana 15.7.2022. (petak) juniorski 2004 godište i mlađi, a 16.7.2022 (subota) seniorski turnir. Nagradni fond je 14.500,00 kn a ozbiljnost nadolazećeg turnira prepoznala je i Hrvatska 3×3 reprezentacija čiji su igrači jedni od trenutno prijavljenih.

Zanimljiva je i činjenica da je i najbolje rangiran 3×3 igrač na svijetu Strahinja Stojačić podržao turnir na svom Instagram profilu.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima koji su podržali turnir i projekt. Teren je uređen, produkcija je na nikad višem nivou.

Dođite i podržite igrače i uživajte u odličnim igrama i basketima.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content