BK Relaks organizira Dan rekreativnih sportova

 

Biciklistički klub Relaks organizira Dan predstavljanja rekreativnih sportova na otvorenom ‘Outdoor Neretva 2022’ s ciljem poticanja aktivnosti na otvorenom.

Događaj se organizira 24. srpnja od 18 sati u Gradskom parku, u opuštenoj atmosferi i druženju uz predavače i video prezentacije, a sve to u sklopu ovogodišnje manifestacije Metkovskoga ljeta 2022. Događaj je ujedno  podržan od TZ i UKS Grada Metkovića.

Back to black_baner
Back to black_baner

“Nastojat ćemo  vam probuditi znatiželju i naučiti vas nečemu novom o različitim sportovima  na otvorenom, a sve to u opuštenoj atmosferi i druženju uz predavače i video prezentacije. Program i predavači jesu sadržajno različiti, ali zajednički  dijele avanturistički duh  i ljubav prema sportskim aktivnostima. Upravo je takav i naš predavač Ivan Đelmić koji će nas uvesti u svijet Via Adriatice –  MTB Trail te Ivan Kapović koji će s nama  podijeliti   svoju nezaboravnu ekspediciju u Africi. Idejni začetnik Maratona lađa gosp. Miljenko Milojko Glasović, počastit će nas bogatim  osvrtom o ovoj sada već tradicionalnoj neretvanskoj manifestaciji. Svestrana Antea Kaleb izložit će temu o sportskom penjanju.  Stipan Prce će predstaviti uvod u planinarenje, ali i ljubav prema toj aktivnosti. Matko Medak će nas razveseliti temom o trčanju – trail. S nama su još  i  Vedran Jurinović te Mate Herceg koji će nas educirati o sportovima na vodi”, poručili su iz BK Relaks. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content