Predstava ‘Predsjednici&CA’ na Ljetnoj sceni GKS-a

 

‘Predsjednici&CA’ naziv je predstave kojs će, u izvedbi Satiričnoga kazališta Kerempuh, biti odigrana na Ljetnoj sceni GKS-a u subotu, 23. srpnja s početkom u 21 sat.

Jedan od najvećih hrvatskih kazališnih hitova u prošloj sezoni, nastao je u koprodukciji s Fiji Grupom, a redatelj je Tarik Filipović koji, uz Borisa Svrtana, potpisuje i tekst.

smotra- baner
smotra- baner

Iznimno aktualna i britka komedija dovodi bivše predsjednike na zajedničku večeru. Pritom pokušava odgovoriti na pitanje mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Mogu li oni, unatoč različitim političkim opredjeljenjima i svjetonazorima, ujedinjeni stremiti prema zajedničkom cilju?

Uloge u predstavi tumače Boris Svrtan (Josip Broz), Tarik Filipović (Franjo Tuđman), Hrvoje Kečkeš (Stjepan Mesić), Siniša Miletić (Ivo Josipović) i Ornela Vištica (Kolinda Grabar Kitarović).

Predstava se održava u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a u sklopu programa Metkovskoga ljeta. Ulaz na predstavu je 40 kn. Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom u Gradskome kulturnom središtu Metković u vremenu od 9 do 13 sati. Na dan predstave, blagajna na Ljetnoj sceni GKS-a bit će otvorena od 19 sati. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content