U Metkoviću održan Dan otvorenih vrata policije

 

Na Trgu kralja Tomislava jutros je održan Dan otvorenih vrata policije.

Na postavljenim info punktovima, građani su mogli razgledati opremu koju u svom radu koriste policijski službenici, kao što je primjerice oprema i naoružanje interventne policije, policijskih službenika protueksplozijske zaštite i kriminalističke tehnike kao i policijskog psa. Osim toga, policijski demo tim interventne policije okupljenima je izveo pokazne vježbe primjene policijskih ovlasti i tehnika borilačkih vještina.

Želja_baner
Napoleon_baner

Kroz Dan otvorenih vrata policije predstavljena su i dva natječaja za zanimanje policajac/policajka koji su u tijeku, a koje je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova.

Raspisan je natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini, kojim se planira upis 480 polaznika. Rok za podnošenje prijava je 15. kolovoza 2022. godine. Osim toga, u tijeku je natječaj za upis u III. Razred Policijske škole „Josip Jović“ koji predviđa upis 100 učenika/ca za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini. Rok za podnošenje prijave je 1. kolovoza 2022. g. Više informacija o natječaju i programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka građani mogu pronaći na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Danu otvorenih vrata policije nazočio je i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content