Kino ‘Pobjeda’ donosi crtić ‘DC Liga Super ljubimaca’ i horor ‘Muškarci’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘DC Liga Super ljubimaca’ i ‘Muškarci’.

U subotu, 30. srpnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘DC Liga Super ljubimaca‘ sinkroniziran na hrvatski jezik.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

 

U ponedjeljak, 1. kolovoza s početkom u 20 sati na rasporedu je hororMuškarci’.

Nakon što je njezin bivši muž počinio samoubojstvo, Harper odlazi sama u prekrasno englesko selo kako bi se oporavila. Iako na prvi pogled izgleda idilično, to mjesto joj je čudno od samog početka, kao i ljudi, koji su svi igrom slučaja – muškarci. Ubrzo, netko ili nešto ju počne uhoditi. Ono što počinje kao tinjajući strah postaje prava noćna mora, puna njezinih najmračnijih sjećanja i strahova.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content