Lutkarski mjuzikl ‘Dobro se dobrim vraća’ u četvrtak u Vidu

 

‘Dobro se dobrim vraća’ naziv je lutkarskoga mjuzikla za djecu kojega će Produkcija Z izvesti ispred crkve sv. Vida u Vidu, dan uoči blagdana Gospe od Snijega – zaštitnice Vida, 4. kolovoza s početkom u 20 sati.

Riječ je o predstavi s čak 18 songova, koji ukazuje kako od malena trebamo činiti dobro jedni drugima, jer se svako dobro djelo – dobrim djelom vraća.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Priča se događa u Jadranskom moru među ribicama, što mjuziklu daje dodatnu atraktivnost, ali se mogla dogoditi bilo gdje i bilo kome. Naime, kada se hobotnica, stari neprijatelj malih ribica, nađe u životnoj opasnosti, one joj svejedno priskaču u pomoć. U tom trenutku među njih dolazi bakalar, riba koju nitko nije poznavao i prema kojoj svi u početku iskazuju nepovjerenje, samo zato što je drukčija od njih. No, čim zaprijeti nova opasnost, pokaže se da se u muci poznaju junaci. Oni što su u početku izgledali drugačiji od nas postanu pravi iskreni prijatelji, pa na kraju tolerancija i međusobno poštovanje pobjedi sve predrasude, a svako dobro djelo dobrim se djelom vrati.

Organizator predstave za djecu je Ustanova za kulturu i sport Metković, a ulaz je slobodan.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content