Skriveni ulični film – ‘Ljeto u Provansi’ u utorak na Skalama II

 

U sklopu programa Metkovskoga ljeta u utorak, 9. kolovoza s početkom u 21 sat na Skalama II će se održati projekcija drugoga filma iz mini ciklusa Skriveni ulični film.

Riječ je o francuskoj obiteljskoj komediji ‘Ljeto u Provansi’. Radnja filma vrti se oko Lee, Adriena i Tea koji će po prvi put provesti ljeto kod djeda Paula u Provansi. Dan prije odlaska na put, djeca saznaju da im se otac seli iz kuće, a da sve bude još gore, djeda nikad nisu imali prilike upoznati zbog obiteljske svađe. Samo 24 sata je trebalo, da se djeca posvađaju sa djedom. Osim što je zaluđen svojim maslinama, tinejdžere strašno smeta njegova potreba da sve drži pod kontrolom. Ipak, prolazeći kroz životne situacije i boreći se sa generacijskim razlikama, intenzivno upoznaju jedni druge. Kada djeca nađu put do djedova srca i kad djed shvati propušteno, gledamo toplu i zabavnu obiteljsku priču.

dina_baner
Zemlja loših

Mini ciklus Skriveni ulični film organizira Ustanova za kulturu i sport Metković, uz potporu Grada Metkovića. Ulaz na projekciju je slobodan.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content