Novčana potpora Županije za obitelji s četvero i više djece

 

Dubrovačko-neretvanska županija će i ove godine isplaćivati jednokratne novčane potpore za obitelji s četvero i više djece, a koje ostvaruju pravo na doplatak za navedenu djecu.

U tu svrhu u proračunu Županije osigurano je 300 tisuća kuna, a iznos potpore iznosi od 500,00 do 3.000,00 kuna ovisno o broju djece u kućanstvu, za koju se ostvaruje pravo na doplatak za djecu, kao i o tome dodjeljuje li općina/grad gdje korisnik živi neke druge mjere pomoći.

Ovim putem iz Županije pozivaju sve roditelje koji su korisnici doplatka za djecu za četvero i više djece da se jave kako bi ostvarili pravo na obiteljsku potporu.

Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili se može preuzeti u pisarnici Županije (Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik). Uz ispunjeni i potpisani obrazac potrebno je priložiti:

  • preslik kartice tekućeg računa roditelja, korisnika dječjeg doplatka
  • preslik osobne iskaznice roditelja, korisnika dječjeg doplatka

Dokumentacija se šalje na e-mail adresu:  jnpobiteljima@dnz.hr  ili poštom na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik najkasnije do 12. kolovoza 2022. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem:

Dubrovačko–neretvanska županija

Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje

Tel. 020/351-478 ili 351 470

e-mail: jnpobiteljima@dnz.hr

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content