Gradonačelnik Milan na sastanku s predstavnicima Osječko-baranjske županije i Grada Đakova

 

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan jučer je, u društvu svoga zamjenika Roberta Doke, župana Nikole Dobroslavića i županijske pročelnice Žakline Marević, primio predstavnike Osječko-baranjske županije na čelu sa županom Ivanom Anušićem i njegovim zamjenikom Matom Lukićem, predstavnike Grada Đakova, gradonačelnika Marina Mandarića i njegovog zamjenika Antuna Galića, načelnika Općine Drenje Slavka Drešića te predsjednika Udruge lađara Neretve Luku Oršulića.

Na sastanku ih je gradonačelnik Milan upoznao sa znamenitostima grada Metkovića, većim projektima koje su realizirani na području Grada te onima koji su u tijeku. Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo što je jučer u Metkoviću, dan uoči Maratona lađa, organiziran 1. Festival tradicija – Slavonija i Baranja na Neretvi.

Želja_baner
Napoleon_baner

„Taj Festival bio je odlična prilika da se dvije županije pobliže upoznaju, prezentiraju svoju kulturu i tradiciju te da se naši gospodarstvenici povežu. Složili smo se kako ćemo suradnju zasigurno nastaviti i u budućnosti s nekim novim projektima, na obostrano zadovoljstvo. Poslije sastanka, zajedno smo obišli štandove izlagača te gastro šator u kojem se kuhao neretvanski brudet i slavonski čobanac. Sve delicije, proizvodi, rukotvorine i atmosfera jučer su još jednom potvrdili da su Neretva i Slavonija izvrsna kombinacija, s čim se, siguran sam, slaže i mnogobrojna publika koja je posjetila Festival“, poručio je Milan.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content