Grad Metković sufinancira troškove školskoga pribora, opreme i radnih materijala učenicima osnovnih i srednjih škola

 

Na službenoj mrežnoj stranici Grada Metkovića objavljen je Javni poziv za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanjem prava na jednokratnu novčanu pomoć za sufinanciranje troškova nabavke školskog pribora, opreme i radnih materijala učenicima osnovnih i srednjih škola čiji roditelji/skrbnici imaju  prebivalište na području Grada Metkovića za školsku godinu 2022./2023.

Advent Metković-baner najnoviji
BANER

Javni poziv otvoren je od ponedjeljka, 22. kolovoza 2022. i traje do 9. rujna 2022. godine (petak).

Posebne napomene u odnosu na prijašnje Javne pozive:

  1. Protekle dvije godinesufinancirala se nabavka za osnovnoškolce, te je ovo prva godina u kojoj su uključeni i srednjoškolci.
  2. Račun za nabavku školskog pribora,opreme i radnihmaterijala NIJE potrebno priložiti.
  3. Potvrdu o redovitom školovanjuučenika s podatkomkoji razred pohađaju prilažu ISKLJUČIVO UČENICI/CE KOJI POHAĐAJU SREDNJU ŠKOLU IZVAN PODRUČJA GRADA METKOVIĆA.

UČENICI KOJI POHAĐAJU O.Š. STJEPANA RADIĆA, O.Š. DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA, SREDNJU ŠKOLU METKOVIĆ I GIMNAZIJU METKOVIĆ – NE DOSTAVLJAJU POTVRDE O REDOVITOM ŠKOLOVANJU, VEĆ ĆE IH GRAD U SURADNJI SA ŠKOLAMA – SAMOSTALNO PROVJERITI.

Detalje možete pronaći na sljedećoj poveznici;

https://grad-metkovic.hr/2022/08/21/javni-poziv-podnosenje-zahtjeva-za-ostvarivanjem-prava-na-jednokratnu-novcanu-pomoc-za-sufinanciranje-troskova-nabavke-skolskog-pribora-opreme-i-radnih-materijala-za-skolsku-2022-2023-god/

Svim podnositeljima Zahtjeva koji ostvare pravo na jednokratnu novčanu pomoć sufinanciranja kupnje školskog pribora, opreme i radnih materijala sredstva će biti uplaćena na njihove račune najkasnije do  21. listopada 2022. godine.

“S obzirom da očekujemo do 2.000 zahtjeva roditelja, molimo za razumijevanje i strpljenje zbog predviđenog trajanja obrade istih”, poručili su iz Grada. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content