Karate klub Metković – Ante Krstičević i Lina Šutić položili nova sudačka zvanja

 

Na Ispitnom sudačkom seminaru Sudačke komisije Hrvatskog karate saveza, dvoje sudaca Karate kluba Metković, Ante Krstičević i Lina Šutić položili su nova sudačka zvanja.

Lina je položila prvo sudačko zvanje pomoćni Županijski sudac za kate i borbe, a Ante je položio novo zvanje glavnog Županijskog suca za borbe i kate.
 
Karate klub Metković ima šest sudaca, Žderić, Jakić, Perić, Krstičević, Borovac i Šutić. Trenutno ih  četvero aktivno sudi. Polaganju je bio nazočan i Predsjednik Hrvatskog karate saveza gosp. Davor Cipek.
 
Karate klub Metković ulaže napore u svim segmentima karate sporta, pored sudačkog dijela, aktivno se radi i na trenerskom kadru, gdje imaju tri diplomirana trenera karatea i dva  kineziologa na raspolaganju u vođenju treninga, te programiranju i savjetovanju.  U natjecateljskom dijelu nadaleko su poznati po kvaliteti natjecatelja u svim mlađim  uzrastima od dječaka/ca do ml.seniora/ki, koji osvajaju najviše državne i reprezentacijske medalje na Balkanskim prvenstvima, a ubrzo uprava kluba očekuje i Mihaljevićevu europsku ili svjetsku medalju.
 
Karate klub Metković vrši i upis novih članova te se možete upisati na više načina od online upisom na linku:
 
 
Ili na pozivom na broj 098 171 36 36, putem sms, whatsapp, vibera ili messengera.
 
 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije