Devastacija i jučer otvorenoga Dječjega igrališta u Vidu

 

Jučer smo pisali o vandalizmu na novoizgrađenome Dječjem igralištu kod DV Radost, koje još uvijek nije ni otvoreno. Danas nam stižu nove, jednako grozne fotografije s Dječjega igrališta u Vidu.

Neodgovorni pojedinci palili su koševe za otpatke, pri čemu je došlo do oštećenja novopostavljene umjetne trave. Najveća sramota je u tome što je novoobnovljeno igralište u Vidu otvoreno tek JUČER.

Ovim putem iz Ustanove za kulturu i sport Metković, koja skrbi o gradskoj sportskoj infrastrukturi, još jednom apeliraju na odgovorno ponašanje! Onima koji će se oglušiti na apel te ubuduće pokušati uništiti zajedničku imovinu želimo poručiti kako je na dijelu sportskih objekata postavljen videonadzor, koji će se u skorije vrijeme postaviti i na preostale objekte. U skladu s tim, i ubuduće ćemo, u slučaju eventualne devastacije naše imovine, a u suradnji s policijom, napraviti sve da se počinitelji otkriju te kazne.

Dodajmo i to da je igralište u Vidu samo jedno u nizu novoobnovljenih igrališta na području grada na koje su, između ostaloga, postavljene nove sprave, nova antistres podloga te umjetna trava. Nažalost, samo je i jedno u nizu koje neodgovorni pojedinci uništavaju.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content