U metkovske škole upisan ukupno 171 prvašić

 

U metkovskim školama jutros je održan prijem učenika prvih razreda koji će svoje osnovnoškolsko obrazovanje započeti u ponedjeljak.

U metkovske škole ove je školske godine upisan 171 prvašić. U Osnovnu školu Stjepana Radića Metković upisano je ukupno 103 učenika prvih razreda. Od ukupnog broja prvašića, 96 ih je u matičnoj školi, a raspoređeni su u pet razrednih odjeljenja. Područnu školu Mlinište u novoj školskoj godini pohađat će pet prvašića, a dvoje ih je u Područnoj školi Bijeli Vir.

dina_baner
Zemlja loših

U Osnovnu školu don Mihovila Pavlinovića u novoj školskoj godini upisano je ukupno 68 učenika prvih razreda. Od ukupnog broja prvašića, 58 ih je raspoređeno u tri razredna odjeljenja matične škole, šest ih je u Područnoj školi Vid, a četiri će pohađati Područnu školu u Prudu.

Nakon dvije godine pauze zbog epidemioloških mjera, u školama je održan i prigodni program uz prijem prvašića, nakon čega su se upoznali sa svojim učiteljicama te dobili školske udžbenike.

U OŠ don Mihovila Pavlinovića učenicima i njihovim roditeljima se uvodno obratila ravnateljica škole Žana Dodig, nakon čega je u prigodnom programu sudjelovao Dado Čokolado.

U OŠ Stjepana Radića Metković, nakon pozdrava ravnateljice Božene Nikoletić učenici su izveli recitacije i lutkarsku predstavu o ljepoti močvare s kojom su nastupili na ovogodišnjem LiDraNu, a mali zbor pjesmu Kad bi svi ljudi na svijetu. U nastavku prenosimo nekoliko fotografija portala Like Metković. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content