‘Neretvanski đir’ – obavijest o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja biciklističkih utrka

 

Iz Biciklističkoga kluba Metković uputili su obavijest za građane povodom održavanja biciklističkih utrka u sklopu bike weekenda ‘Neretvanski đir’. Prenosimo je u cijelosti.

U subotu, 24. rujna u vremenu od 12 do 19 sati na brdu Predolac kod Lovačke kućice održat će se biciklistička utrka MTB utrka XCE Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio požarnog širokog makadamskog puta. Molimo građane za oprez radi sigurnosti natjecatelja. Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

U nedjelju, 25. rujna u vremenu od 8 do 16 sati na brdu Predolac održat će se međunarodna biciklistička MTB utrka XCO Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio Ulice Lovački put. Iz tog razloga u navedeno vrijeme zatvoriti će se za promet osobnih motornih vozila ulica Lovački put od vodospreme do križanja sa Dubrovačkom ulicom radi sigurnosti natjecatelja.

Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

Za privremeno zatvaranje ulica i organizaciju događaja BK Metković posjeduje dozvole PP Metković i Grada Metkovića.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content