Nagrađeni najuspješniji odgojno-obrazovni djelatnici

 

Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika, na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a u povodu Svjetskog dana učitelja danas je održana svečanost na kojoj je prof. dr. sc. Radovan Fuchs dodijelio priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima.

Kino_baner
Kino_baner

Među nagrađenima su i prosvjetni djelatnici iz škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija: Martina Glučina (Srednja poljoprivredna i tehnička škola, Opuzen i Srednja škola Metković, Metković), Antonela Dragobratović (Gimnazija Metković, Metković), Anamarija Radovanović (Osnovna škola Ante Curać-Pinjac, Žrnovo), Ivana Bašić (OŠ Opuzen), Josip Jelčić (Srednja poljoprivredna i tehnička škola), Svjetlana Bebić (Gimnazija Metković, Metković).

FOTO: DNŽ

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content