Startalo službeno Nogometno prvenstvo veterana Dubrovačko-neretvanske županije

 

Prvim kolom odigranim 17. listopada 2022. počelo je službeno nogometno natjecanje veterana Dubrovačko-neretvanske županije, u prvoj sezoni sastavljeno od klubova: NK Neretva, HNK Konavljanin, NK Župa Dubrovačka, NK GOŠK – Dubrovnik 1919 i HNK Dubrovnik.

Ovom prilikom prenosimo poziv veterana NK Neretva koji pozivaju i veterane drugih županijskih klubova da im se priključe.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

“Napokon je i u našoj županiji krenulo službeno nogometno natjecanje veterana. Za veteranskog prvaka Dubrovačko-neretvanske županije uz Neretvu borit će se još HNK Konavljanin, NK ŽUPA Dubrovačka, NK GOŠK – Dubrovnik 1919 i HNK Dubrovnik. Nadamo se da će se u sljedećim sezonama priključiti i naši prijatelji iz ONK Metković, NK Neretvanac Opuzen, NK Jadran Luka Ploče, Maestral Krvavac kako bismo pojačali neretvansku stranu ove lige. Također pozivamo i klubove pelješko-otočnog područja da nam se priključe.

U 1. kolu, 17. listopada, HNK Dubrovnik je pobijedio Konavljanina 6:0, Župa Dubrovačka je bila slobodna, a Neretva je trebala biti domaćin GOŠK-u, ali smo na zamolbu gostiju odgodili utakmicu zbog velikog broja njihovih povrijeđenih igrača. O novom terminu će se obavijestiti naknadno.

Nakon zlata (2018.), dvije bronce (2019. i 2022.) i domaćinstva (2019.) veteranskog prvenstva Hrvatske u dvoranskom nogometu, te srebra i domaćinstva Hrvatskog prvenstva veterana u “velikom” nogometu prije mjesec dana, Neretva ovim uspješno nastavlja okupljanje svojih veterana, a kao i svi ostali nadamo se da ćemo osvojiti titulu u našoj županiji i tako opet izboriti nastup u završnici veteranskog prvenstva Hrvatske.

Koristimo ovu priliku da još jednom pozovemo sve koji to žele da se uključe u rad veterana, bez obzira jesu li ikada prije igrali u Neretvinom dresu, jer veterani nisu sastavljeni samo od bivših igrača Neretve, nego su najstarija uzrasna kategorija Kluba te su kao i kod pionira, kadeta ili juniora svi dobrodošli! NI SAM NE ZNAM ZAŠTO JE VOLIM”, poručili su iz NK Neretva – veterani. 

FOTO: ilustracija

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content