UKS Metković – nabavljeno novo rolo platno za Ljetnu scenu GKS-a te novi laserski projektor

 

Ustanova za kulturu i sport Metković, u suradnji s Ministarstvom kulture i medija RH te Gradom Metkovićem, nastavlja s ulaganjem u infrastrukturu te s nabavom nove opreme kojom se slijede suvremeni trendovi.

Nakon projekata uređenja gledališta Ljetne scene GKS-a te gledališta kata Kazališne dvorane, nabavljeno je i novo rolo platno te laserski projektor. Ukupna vrijednost investicije je 740 tisuća kn s PDV-om, od čega je 300 tisuća kn sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija RH, 300 tisuća kn Grad Metković, a ostatak su vlastita sredstva Ustanove.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Novo rolo platno postavljeno je na Ljetnu scenu GKS-a, kao zamjena za platno koje je devastirano u vandalskom činu 2019. godine. Riječ je o platnu dimenzija 850 x 460 cm koje se automatski podiže i spušta te će tako pridonijeti većoj multifunkcionalnosti same Ljetne scene. Novo rolo platno svakako će unaprijediti kulturni program tijekom ljetnih mjeseci jer će na Ljetnoj sceni GKS-a omogućiti održavanje filmskih projekcija.

Osim rolo platna, Ustanova za kulturu i sport Metković nabavila je i novi laserski projektor. Riječ je o najnovijoj laserskoj tehnologiji, a za istaknuti je kako je projektor među prvima takvima postavljenima u Hrvatskoj te će značajno unaprijediti uslugu za korisnike.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content