Udruzi Dobra dodijeljena sredstva za projekt ‘Ja iz ove zemlje ne idem III’

 

U Splitu je održano svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ za koje su potpisani i uručeni ugovori, točnije njih 29.

Kroz provođenje tih projekata zaposlit će se ukupno 500 žena koje će pružati uslugu potpore i podrške za 3 400 starijih i/ili nemoćnih osoba u sljedećih šest do osam mjeseci. Jedan od potpisnika ugovora bila je i Udruga DOBRA iz Metkovića. Na dodjeli su sudjelovali predstavnici Udruge DOBRA, čiji je projekt „Ja iz ove zemlje ne idem III“ ugovoren u iznosu od  593.280,00 kn.  Projekt će se realizirati na području Općina Zažablje i Grada Metkovića u narednih 8 mjeseci te je nastavak na prethodne projekte „Ja iz ove zemlje ne idem!“, „Ja iz ove zemlje ne idem br. 2“ , koji su se  provodili prethodnih godina. Planirani početak realizacije projekta je 1. studenog 2022. godine.

Kino_baner
Kino_baner

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – podružnica Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Zažablje i Grad Metković. Projekt „Ja iz ove zemlje ne idem III“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content