Učiteljica Marijana Curić dobitnica međunarodne nagrade Global Teacher Award 2022.

 

Učiteljica u OŠ Stjepana Radića Marijana Curić, za kreativan i inovativan rad s učenicima ponovno je nagrađena prestižnom svjetskom nagradom Global Teacher Award koju dodjeljuje ugledna obrazovna agencija AKS Education Awards iz Indije, a koja radi na prepoznavanju i vrednovanju učitelja koji poučavanjem stvaraju bolje društvo.

Učiteljica Marijana istakla se radom na brojnim projektima, a s učenicima njeguje prijateljski odnos. Osim klasične nastave u učionicama, tijekom svojega rada s učenicima prakticira i projektnu te istraživačku nastavu. Već godinama sudjeluje u projektima drugih učitelja na platformi e-Twinning, a posljednje tri godine je autor, voditelj i koordinator brojnih projekata po kojima rade ostali nastavnici iz europskih zemalja. Usavršava se na različitim međunarodnim konferencijama, surađuje s lokalnim ustanovama i udrugama, a važno je napomenuti i kako je suautorica udžbenika iz matematike za 1. razred osnovne škole.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Nagrada Global Teacher Award bit će joj dodjeljena u New Delhiju,  u Indiji, 6. studenog 2022. g. na svjetskoj konferenciji dodjele nagrada koja će obuhvaćati i razmjenu praksi, panele i predavanja.

Više o samome radu učiteljice Marijane Curić pročitajte u razgovoru koji smo s njom vodili lani.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content