Kino ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Lola i velika tajna’ i ‘Vruća linija’

 

U subotu, 5. studenoga u Kinu ‘Pobjeda’ Metković na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Lola i velika tajna’ i ‘Vruća linija’

U 17 sati na rasporedu je animirani film ‘Lola i velika tajna’, sinkroniziran na hrvatski jezik. U meksičkom gradu Santa Clara živi Lola, šesnaestogodišnjakinja koja nikada nije upoznala svoje biološke roditelje. Lola je veći dio svog života slušala priče kako su je roditelji napustili. Istraživala je mjesta gdje bi se oni mogli nalaziti, sve dok nije otkrila posebnu knjigu punu zanimljivih priča o gradu u kojem živi i povijesti njenog naroda. S ovom posebnom knjigom, Lola sa svoja dva brata kreće u avanturu kako bi pronašli karike koje nedostaju u njihovom obiteljskom naslijeđu.

U 19:30 na rasporedu je film ‘Vruća linija’ – napeti triler sa legendarnim Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Posljednjih 25 godina, Elvis je davao savjete onima koji su ga zvali uživo u njegov poznati noćni talk show. On je jedan od posljednjih legendarnih radijskih voditelja. Izbjegava društvene mreže koje smatra beskorisnima, radi sve po svome i ignorira znakove upozorenja svog šefa koji vidi kako gledanost njegove emisije pada. Probleme slušatelja rješava svojom legendarnim glasom i britkim odgovorima. Ima mišljenje o svemu i upušta se u bilo koju vrstu rasprave.

Jedne noći prima dramatičan poziv koji bi mu mogao uništiti karijeru, obitelj i cijeli život.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije