Održano predstavljanje projekta ‘Ja iz ove zemlje ne idem III’

 

Danas je održano predstavljanje projekta ‘Ja iz ove zemlje ne idem III’, kojega provodi Udruga Dobra.

Cilj projekta je osnažiti i unaprijediti radni potencijal 12 teže zapošljivih žena te žena s nižom i srednjom razinom obrazovanja, zapošljavanjem na teritoriju doline Neretve, Općine Zažablje i Grada Metkovića, s naglaskom na općine s manjim indeksom razvijenosti, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika siromaštva, te također povećati socijalnu uključenost i razinu kvalitete života starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju na području doline Neretve.

U projektu je zaposleno 12 žena sa područja Općine Zažablje i Grada Metkovića koje se brinu o ukupno 84 krajnja korisnika (starije i/ili nemoćne osobe).

Na konferenciji su bili prisutni predstavnici partnerskih organizacija u projektu: Centar za socijalnu skrb Metković, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik, Općina Zažablje i Grad Metković, te ciljane korisnice i krajnji korisnici projekta u provedbi.

Partneri na projektu: Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Zažablje i Grad Metković.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 100% iznosu od 593.280,00 kn

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content