Humanitarna akcija – pomozimo Aniti Pavlović u borbi sa zloćudnom bolešću!

 

Naše sugrađanke, Petra i Andrea Pavlović pokrenule su akciju prikupljanja novca za mamu Anitu Pavlović koja se bori protiv raka vrata maternice zadnjih sedam godina.

Trebaju skupiti 8.000 funti u roku od tri tjedna, a donacije se vrše jednostavnom uplatom putem servisa GoFoundMe.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

„Dragi prijatelji, obitelji i dobrodušni stranci,

Pokušavamo prikupiti novac za liječenje naše majke i sestre od raka. Aniti je prije 7 godina dijagnosticiran rak vrata maternice. Primala je konvencionalne tretmane protiv raka poput kemoterapije, radioterapije, a čak je isprobala i neke alternativne tretmane. Neko je vrijeme bila u remisiji, ali nazalost, bolest se vratila. Zbog prirode raka i drugih poteškoća (ne može se kirurški ukloniti), svima nam ovo postaje jako teško. Kemoterapija više nije učinkovita i uništava njezin imunološki sustav, a drugi joj organi pate. Postoji lijek protiv raka koji još nije isprobala, koji bi mogao biti posljednje rješenje, a preporučili su ga njezini liječnici u Hrvatskoj. Zove se Pembrolizumab (Keytruda). Dokazano je da je ovaj lijek jedan od najučinkovitijih u liječenju raka i mnogi su se pacijenti oporavili ili postigli remisiju s ovom imunoterapijom.

Keytruda je vrsta imunoterapije koja djeluje tako da blokira put PD-1 kako bi se spriječilo skrivanje stanica raka. Pomaže imunološkom sustavu da učini ono što je trebao: otkriti stanice raka i boriti se protiv njih. Jedna doza košta oko 2000 funti, a bilo bi idealno dobiti najmanje 4 doze.

Financijski nismo u mogućnosti pokriti te troškove, stoga tražimo vašu pomoć. Svaka pomoć je dobrodošla. Molim vas pomozite na bilo koji način, bilo financijski ako ste u mogućnosti, bilo tako da ovo podijelite sa svojim prijateljima.

Sve vas jako cijenimo i obavještavat ćemo sve o novostima“, poručile su.

Dakle, kako biste pomogli Aniti kliknite na poveznicu

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content