Održana 8. Raštika u Naroni

 

Naronski trg je opet bio prepun nakon dvije godine pauze. U organizaciji HSŠKD Narona održana je 8. “Raštika u Naroni”.

Poznati miris ponovo je okupirao Naronski trg, a natjecatelji su se kao i svake godine potrudili da se svi gosti lijepo usluže i ugoste. Ocjene stručnog žirija i žiri natjecatelja odabrao je najbolju raštiku. Ove godine titulu najbolje raštike uzela je ekipa KAKO BILO. Drugo mjesto pripalo je VINARIJI VERAJA te treće ŠPORTSKA UDRUGA “SVETI STAŠ” Staševica. Nagradu za opći dojam osvojili su Gamborčići.

dina_baner
Zemlja loših

Stručni žiri za najbolju raštiku odabrao je VINARIJU VERAJA, drugo mjesto UDRUGA RIBARSKA NOĆ PLOČE i treće PLAVA KAMENICA-MESNICA BEGIĆ. Stručni žiri predvodila je gospođa Dana Paponja, a uz nju su bili Mijo Ćelić, Hrvoje Jurišin, Vedran Petrić, Andrija Mijoč, Branka Pratežina i Katija Oršulić Žderić.

Posjetitelji su imali priliku posjetiti i drugi dio izložbe “Mještani Vida i Pruda u Domovinskome ratu’, a DPH Metković organiziralo je upis članova u Hajduk. Za naše najmlađe bio je organiziran kutak za igru i crtanje. Raštika u Naroni je i ove godine bila priključena globalnom projektu “RECI NE JEDNOKRATNOJ PLASTICI” te se u tu svrhu koristio pribor za višekratnu upotrebu. Svaka ekipa je od organizatora dobila pribor za jelo, a posjetitelji su ga mogli preuzeti po cijeni od 2 eura te će prihod biti namijenjen za obitelj pokojnoga Damira Ilića

Pogledajte dio fotografija koje je snimio Branko Markota, a cjelovitu možete pogledati na portalu vid.hr.

Izvor: vid.hr / Branko Markota

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content