Natjecatelji Karate kluba ‘Knez Domagoj’ osvojili osam medalja u 1. kolu Dalmatinske lige

 

U Kaštel Starom održano je 1. kolo Dalmatinske karate lige. Sudjelovalo je 520 natjecatelja iz 25 karate klubova.

Karate klub ‘Knez Domagoj’, pod vodstvom trenera Mije Volarevića, sudjelovao je sa svojih 17 natjecatelja u katama i borbama. Osvojili su osam medalja, od dvije zlatne, dvije srebrene i četiri brončane.

Kino_baner
Kino_baner

Zlato su osvojili Šime Volarević – kate i Dean Knežić – borbe. Srebro su osvojili Marin Jakić – kate i Lucija Zovko – borbe. Broncu su osvojili: Elena Herceg – kate, Sara Raič – kate, Filip Zovko – kate i Lucija Plećaš borbe.

Još su klub predstavljali: Nicol Petković, Gabrijela Bebić, Ena Nižić, Ena Kaleb, Mia Bunoza, Sara Juretić, Rita Kapović, Jakov Zovko i Darko Marević. Svi su jako dobro odradili kolo lige, a neki su i uz nekoliko pobjeda ostali bez medalje. Izuzetno dobar napredak su iskazali Šime Volarević i Dean Knežić. Oba su suvereno svladali svoje protivnike i osvojili zlato. Lucija Zovko je pokazala najveći napredak i izuzetno se vladala na tatamiju u okršajima s daleko iskusnijim protivnicama koje je savladala i tek u finalnoj borbi za malo izgubila zlatnu medalju.

„Čestitamo svim natjecateljima i natjecateljicama i već sutra krećemo s treninzima za sljedeće natjecanje“, poručili su iz Karate kluba ‘Knez Domagoj’.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content