Veterani NK Neretva će sudjelovati na 20. izdanju Dvoranskog prvenstva veterana HNS-a

 

Veterani NK Neretve sudjelovat će na 20. izdanju Dvoranskog prvenstva veterana Hrvatskog nogometnog saveza koje se od 24. do 26. veljače održava u Zadru.  

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Na prvenstvu će sudjelovati rekordnih 45 momčadi te će biti odigrana 61 utakmica, a titulu brane veterani Sabunjara iz Privlake, koji su ujedno i domaćini ovog prvenstva.

Momčadi su podijeljene u osam skupina s po tri (glavni dio), a pobjednici skupina te četiri najbolje drugoplasirane momčadi izborit će plasman u osminu finala. Isto tako ima i sedam skupina s po trimomčadi (pozivni dio), gdje pobjednik supine I ostvaruje izravan plasman u osminu finala, dok će pobjednici skupina J-O, K-N i L-M razigravati i tražiti svoje mjesto u osmini finala.

Natjecanje po skupinama počinje u petak, 24. veljače u 16:00 sati, a završava u subotu, 19. veljače u 13:30 sati. Utakmice osmine finala i četvrtfinala na rasporedu su također u subotu, dok se u nedjelju, 20. veljače, igraju polufinala (09:30 i 10:00), utakmica za treće mjesto (10:40) i finale (11:20).

Veterani NK Neretva nalaze se u skupini C, u kojoj su još NK Banjole i VNK VG Boys. 

FOTO: Facebook/ NK Neretva – veterani 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content