Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Ant-Man i Wasp’ i ‘Titanic: 25. godišnjica – 3D’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Ant-Man i Wasp: Kvantumanija’ i ‘Titanic: 25. godišnjica – 3D’.

Akcijska avantura ‘Ant-Man i Wasp: Kvantumanija’ na rasporedu je u petak, 17. veljače s početkom u 19:30.

Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

U subotu, 18. veljače s početkom u 19:30 na rasporedu je ‘Titanic: 25. godišnjica’. Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se na velika platna povodom svoje 25. obljetnice, samo u 3D formatu!

Titanic je ušao u filmsku povijest osvojivši 11 Oscara, uključujući one za najbolji film i režiju. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu.

U ovoj fiktivnoj priči smještenoj u sjeni stvarne tragedije potonuća možda najpoznatijeg broda u povijesti glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno različitih slojeva društva koji se zaljube u trenutku dok brod putuje prema svojoj propasti.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content