Vikend u Kinu „Pobjeda“ Metković – „Netko kuca na vrata kolibe“, „P’Anastian i tri njušketira“ i „Glava velike ribe“

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije – „Netko kuca na vrata kolibe“, „P’Astanian i tri njušketira“ i „Glava velike ribe“.

U petak, 24. veljače s početkom u 19:30 na rasporedu je horor „Netko kuca na vrata kolibe“. 

Kino_baner
Kino_baner

Idilični obiteljski odmor ne traje dugo jer njihovoj kćeri prilazi nepoznati čovjek i govori joj kako se mora sprijateljiti s njom i njenim očevima te mu se slama srce zbog onoga što mora učiniti. Nakon što on i još troje ljudi provale Andrewu, Ericu i Wen u kolibu, drže ih kao taoce te im govore kako moraju obaviti važan posao, možda i najvažniji u povijesti svijeta. Obitelj mora napraviti izbor, a ako to ne učine, biti će izazvana apokalipsa.

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 25. veljače s početkom u 17 sati na rasporedu je animirani film „P’Astanian i tri njušketira“, sinkroniziran na hrvatski jezik. 

Temeljena na slavnom romanu ‘Tri mušketira’ i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

 

U subotu, 25. veljače s početkom u 19:30 na rasporedu je film „Glava velike ribe“.

Dugometražni prvijenac Arsena Oremovića Glava velike ribe, prema istoimenom romanu Ognjena Sviličića, urbana je socio-politička drama o tranziciji i poduzetništvu na balkanski način. Nakon međunarodne premijere na Cottbus Film Festivalu, osvojene Zlatne arene za glavnu žensku ulogu (Lana Barić) i Zlatnog Oriona za glavnu mušku ulogu (Nikša Butijer), film dolazi pred domaću publiku.

Taksist Andrija, stisnut ustaljenom svakodnevicom i opčinjen nerealnim poduzetničkim ambicijama, prodaje seosku kuću pokojnih roditelja i poziva svog brata, ratnog veterana, da se useli k njemu i njegovoj ženi u stan u Zagrebu.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content