Kino ‘Pobjeda’ Metković – za vikend triler ‘Kokainski medvjed’ i romantična komedija ‘Uzimam, možda’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije –  triler ‘Kokainski medvjed’ i romantična komedija ‘Uzimam, možda’.

Film ‘Kokainski medvjed’ priča je koja kreće od incidenta iz prosinca 1985. godine, a u Kinu ‘Pobjeda’ Metković na rasporedu je u petak, 3. ožujka s početkom u 19:30.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Ozloglašeni i ranije osuđivani krijumčar droge, koji je također bio i bivši službenik za narkotike, upravljao je avionom kada je shvatio da je njegov teret pretežak. U pokušaju da olakša svoj teret, iz aviona je ispustio torbu punu kokaina. Pilot je tada odlučio pojuriti za robom, ali, nakon pokušaja otvaranja padobrana, nije uspio i pao je u smrt. Ovo se možda već čini kao luda priča, ali zapravo je tek početak. Torba s kokainom, vrijedna gotovo petnaest milijuna američkih dolara, tada je pala u ruke 175 kilograma teškog američkog crnog medvjeda koji ju je odlučio pojesti. Film prati događaje s medvjedom koji je, pod ovim nevjerojatnim utjecajem, krenuo u ubilački pohod potaknut drogom.

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 4. ožujka s početkom u 19:30 na rasporedu je film ‘Uzimam, možda’ – multigeneracijska romantična komedija predvođena Richardom Gereom, oskarovkama Diane Keaton i Susan Sarandon te Williamom H. Macyjem.

Michelle i Allen su u svojoj vezi došli do točke kada trebaju poduzeti slijedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opće iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content