Čestitka gradonačelnika Dalibora Milana povodom Međunarodnoga dana civilne zaštite

 

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan uputio je čestitku povodom Međunarodnoga dana civilne zaštite koji se obilježava danas, 1. ožujka.

Tekst čestitke prenosimo u cijelosti.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Poštovane pripadnice i pripadnici sustava civilne zaštite,

Ovim putem upućujem svima vama čestitke povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite.

Glavna skupština UN-a 1999. godine odredila je da se 1. ožujka obilježava Međunarodni dan civilne zaštite, a u spomen na 1972. godinu kada je s radom počela Međunarodna organizacija za civilnu zaštitu sa sjedištem u Ženevi. U Gradu Metkoviću djeluje Stožer civilne zaštite i njegove postrojbe. Sustav civilne zaštite na lokalnoj i nacionalnoj razini je bitan faktor zaštite i spašavanja stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara. Grad Metković je prepoznao ulogu civilne zaštite što se dokazuje kontinuiranim proračunskim izdvajanjima.

Poštovane pripadnice i pripadnici civilne zaštite, mnogo ste nam puta pokazali kako se spremno suočavate sa svim kriznim situacijama te da za našu sigurnost uz vas ne moramo brinuti. Zato vam ovim putem želim zahvaliti te poželjeti mnogo uspjeha u budućem radu, tijekom kojega će vam Grad Metković uvijek biti partner i podrška“, poručio je Milan.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content