Ivica Kaleb odlazi s mjesta predsjednika ONK Metkovića

 

Iz ONK Metkovića obavijestili su javnost kako Ivica Kaleb Rafo, nakon dva uspješna madnata odlazi s mjesta predsjednika kluba.

Kako su naveli iz Kluba, Kaleb odlazi zbog poslovnih obveza, ali će i dalje ostati u Upravi te tako biti na raspolaganju Klubu kojega je preuzeo 2015. godine te punih osam godina uspješno vodio.

Kino_baner
Kino_baner

Za vrijeme svojega mandata Kaleb je uspješno surađivao s Gradom Metkovićem i Ustanovom za kulturu i sport Metković, pa su napravljene značajne infrastrukturne promjene na igralištu ONK Metkovića. U organizacijskom smislu također se može istaknuti izniman napredak u proteklih osam godina. Financijski je klub stabilan već godinama, uredno izvršava sve svoje obaveze i nema dugovanja. Posebna priča je sportski segment u kojem su za mandata Ivice Kaleba ostvareni najveći uspjesi kluba u povijesti, dvije uzastopne titule prvaka 1. ŽNL DN, a nažalost malo sportske sreće je nedostajalo da se i kvalificira u veći rang.

Klupska škola nogometa danas broji preko 200 članova s kojima svakodnevno radi 10 licenciranih trenera te se klub s dvije kategorije natječe u 2. NL HNS Središta Split dok ostale klupske kategorije sudjeluju u natjecanjima u organizaciji ŽNS Dubrovačko-neretvanskog.

“Zbog svega navedenog zaista se može reći da je klub u mandatima Ivice Kaleba doživio cjelokupni procvat, ostvario svoje najveće sportske uspjehe, organizacijski dosegao možda i veći nivo od sadašnjeg u kojem se natječe te ono najvažnije, zalog za budućnost, izniman infrastrukturni razvoj. Zbog svega navedenog jedino što se može nadodati je ono iskreno “‘HVALA NA SVEMU RAFO!'”, poručili su iz ONK Metkovića.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content