OŠ Stjepana Radića – školski list ‘Naša radost’ predložen na državnu Smotru LiDraNo

 

Županijska Smotra LiDraNo održala se 2. ožujka 2023. godine u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića.

Smotra kreativnosti i mašte svake godine iznova ispuni kazalište i privuče mlade stvaratelje literarnog, dramskog i novinarskog izričaja. Osnovna škola Stjepana Radića već tradicionalno ima zapažene nastupe i uspjehe na LiDraNu. U kategoriji pojedinačnih nastupa Školu je predstavila Ena Kaleb, 4.c (mentorica Aleksandra Lukić-Skelić, uč. ), monologom Zvonimira Baloga, Čavli invalidi. Enin prvi nastup na LiDraNu bio je zapažen i pohvaljen od strane članova Povjerenstva.

Metkovsko ljeto - baner
Gru_ baner

Nakon pandemijske pauze , vratio se školski list „Naša radost“. Predstavila ga je glavna urednica Josipa Boras, 8.c (mentorica Manuela Šiljeg Malezija, prof.), a cjelogodišnji trud na školskome listu isplatio se jer je „Naša radost“ predložena na državnu Smotru LiDraNo.

“Članovi Povjerenstva oduševili su se našim listom i istaknuli ga kao odličan primjer svima onima koji žele u budućnosti izdati kvalitetan školski list. Predsjednik Povjerenstva za prosudbu školskih listova izjavio je: ‘Ovo nije list koji bi čitala samo djeca, nego i mi odrasli.’ Ovakav komentar i pohvala našoj Novinarskoj skupini i njihovim mentoricama daje vjetar u leđa za daljnji rad. U dobroj vjeri očekujemo poziv na državnu Smotru LiDraNo”, poručili su iz OŠ Stjepana Radića Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content