MCGP Klek: graničnom kontrolom pronađeno više tisuća komada tableta

 

Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek u petak, 3. veljače pristupilo je osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Kosova.

Graničnom kontrolom, koju su policijski službenici Postaje granične policije Metković zajednički obavili s djelatnicima carine, pronađeno je 39 komada lijeka Diazepam i četiri plastična omota u kojima se nalazilo još 3485 komada tableta okruglog oblika, različitih boja.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Budući vozač policiji i carini nije dao objašnjenje o porijeklu tableta, niti je za njih pokazao liječničku dokumentaciju, sve pronađene tablete su uz potvrdu oduzete, a vozač je uhićen zbog sumnje u nezakonitu prodaju tableta koje se nalaze na popisu droga.

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđeno kako se radi o tabletama koje se nalaze na popisu droga, kao i da su bile namijenjene daljoj nelegalnoj preprodaji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama osumnjičeni 41-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content