Članovi BK Metković sudjelovali u utrci 8. kola XC Zimske lige Dalmacije

 

Članovi Biciklističkoga kluba Metković sudjelovali su u utrci 8. kola XC Zimske lige Dalmacije koja je, u organizaciji BK TopSport i BK Faust Vrančić, održana na Prviću.

Duje Krstičević je u kategoriji U11 za dječake došao do 4. mjesta, dok je Zvonimir Mateo Zloić ciljem prošao kao peti. U istoj kategoriji kod djevojčica Erika Malezija okitila se srebrom, Cvita Talajić brončanom medaljom, a Tea Jelčić je završila na 7. mjestu.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

U kategoriji U13 kod dječaka još jedna pobjeda i zlatna medalja za Antonia Krstičevića, dok je Jure Vištica osvojio peto mjesto.

Lara Bokšić zlatna u kategoriji U15 djevojčice, a na postolje se popela i Josipa Ivanković osvojivši brončanu medalju. Kod dječaka Mate Krstičević 4. mjesto, Marko Talajić 5. Mjesto, David Leontić 7.  mjesto. U seniorskoj konkurenciji Frane Vuica (30-40) osvojio je 15. mjesto, a Marijo Krstičević (40-50) 14. mjesto.

„Čestitke našoj maloj i velikoj raji kao i svim natjecateljima koji su brusili svoje vještine na Prviću. Domaćinima hvala na gostoprimstvu i odličnoj stazi i vidimo se dogodine“, poručili su iz BK Metković.

Više fotografija možete pronaći na Facebook stranici Biciklističkoga kluba Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content