Luka Oršulić ponovno izabran za predsjednika Udruge lađara Neretve

 

Na današnjoj izbornoj skupštini jednoglasno je za predsjednika Udruge lađara Neretve izabran Luka Oršulić, koji je sukladno Statutu u svoj tim predložio za tajnika Luku Likovića te šest članova Upravnog odbora.

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Mišo Glavinić, Hrvoje Lazarević, Milojko Glasović, Ivica Mijoč, Nikica Družijanić i Marijo Rakić. Na sastanku upravnog odbora po završetku Izborne skupštine u upravni odbor je kao član kooptiran Miljenko Šprlje.Također je izabran i Nadzorno-stegovni odbor u sastavu Ante Šprlje, Božo Zadro i Pavo Delija.

Godzilla_baner
Noina arka
Majčinski instinkt

Na početku skupštine Luka Oršulić je iznio nazočnima rad Udruge u protekle tri godine počevši o stvarima koje su Maraton lađa kao i cijelu dolinu Neretve promovirale u Hrvatskoj i svijetu od izravnog prijenosa maratona lađa na HRT-u, do odlaska lađarskih ekipa u Prag i ostalog.

Također je naglasio da će u nadolazećem periodu sve ekipe imati maksimalnu podršku od krovne udruge u organizaciji svojih lađarskih kupova, te poseban naglasak na rad s mladima u svojim sredinama. Maraton lađa će kao i dosada uz sve svoje djelatnosti promovirati vrijednosti Domovinskog rata i hrvatskih branitelja. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content