Karate klub Knez Domagoj osvojio osam medalja na Kupu Jadrana

 

Danas je u Splitu, u organizaciji karate kluba ‘Sokol’, održan Karate kup Jadrana, na kojem je sudjelovalo 500 natjecatelja iz 36 klubova i 4 države. (Hrvatske, BIH, Crne Gore i Mađarske.

Karate klub ,Knez Domagoj’ je sudjelovao s 11 natjecatelja, u katama i borbama koji su osvojili osam medalja. U katama su medalje osvojili: Šime Volarević i Sara Rajič – srebro, zatim Marin Pehar, Mia Bunoza i Brigita Obradović- broncu. U borbama srebro je osvojila Nicole Petković, a broncu Dean Knežić i Matej Kljusurić. Još su klub predstavljali Gabrijela Bebić, Ena Nižić i Lucija Rebac.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

“Osvajačima medalja čestitamo, a Gabrijeli, Eni i Luciji više sreće drugi put. Svi natjecatelji su pokazali odličnu tehniku i znanje, a Nicole Petković zaslužuje posebne čestitke za borbe. Do finala je pobijedila sve svoje protivnice i nije im dozvolila da ni jednog trenutka pobjedu dovede u pitanje. U finalu je nesretno izgubila s rezultatom 1-0. U katama posebne čestitke zaslužuje Šime Volarević, koji već sa svakog natjecanja donosi medlju i to je već postalo pravilo. Još jednom čestitke svima, a KK Sokol Split čestitke na organizaciji i domaćinstvu”, poručili su iz KK Knez Domagoj.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content