Nedjelja u Kinu ‘Pobjeda’ Metković: ‘Ups 2!: Avantura se nastavlja’ i ‘Sve u isto vrijeme’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u nedjelju su na rasporedu dvije filmske projekcije – animirani film ‘Ups 2! Avantura se nastavlja’ i hit akcijska avantura ‘Sve u isto vrijeme’.

Važno je napomenuti kako se zbog prelaska na ljetno računanje vremena, mijenja i satnica u rasporedu održavanja projekcija u Kinu ‘Pobjeda’ Metković. Animirani filmovi od ovoga tjedna na rasporedu će biti u 17:30, a večernje projekcije u 20 sati.

Kino_baner
Kino_baner

U nedjelju, 2. travnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Ups 2! Avantura se nastavlja’, sinkroniziran na hrvatski jezik – nastavak zabavne animirane avanture ‘Ups! Noa je otišao’.

Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde. Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

U nedjelju, 2. travnja s početkom u 20 sati na rasporedu je filmski hit ‘Sve u isto vrijeme’ – dobitnik čak sedam Oscara na ovogodišnjoj dodjeli, uključujući i onaj u kategoriji najboljega filma.

Starija kineska imigrantkinja uvučena je u nezamislivu pustolovinu u kojoj sama pokušava spasiti svijet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla voditi.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content